ΝΕΑ - Blog

Οι Ορίζοντες Ηπείρου προτείνουν στην Περιφέρεια ειδικό ταμείο κορωναϊoύ με 10 εκατ. ευρώ

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαρτίου στις 23:40 μ.μ, μετά την αποδοχή της πρότασης των Οριζόντων Ηπείρου στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο, για οικονομική στήριξη όλων των νοσοκομείων της Ηπείρου για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωναϊoύ στείλαμε την παρακάτω επιστολική πρόταση στην Περιφερειακή Αρχή:

Κ. Περιφερειάρχα,

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από επερώτηση μας, είχαμε τη δυνατότητα να προτείνουμε εγκαίρως, την απελευθέρωση κονδυλίων ζητώντας την διαμόρφωση ειδικού προϋπολογισμού για τον κορωναϊο.
Δεν εισακουστήκαμε.

Σήμερα, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ όπως επίσης προτείναμε πρέπει να γίνει στην πιθανότητα μη λειτουργίας, εγκρίναμε έκτακτα κονδύλια.
Εκ πείρας μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι με αυτή τη τακτική απλά «κυνηγάμε το πρόβλημα».
Για να βρεθούμε μπροστά από τις εξελίξεις, στο βαθμό φυσικά που είναι ανθρωπίνως εφικτό, ζητώ άμεσα πάλι ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ τη ριζική τροποποίηση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος για το 2020 απελευθερώνοντας ποσό ύψους 10 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της κρίσης του τον κορωναϊού.
Προτείνω επίσης να μας εξηγηθεί ποια έργα θα επιλέξετε να αφαιρεθούν από το πρόγραμμα.
Ο κορωναϊός δεν θα εξαφανιστεί σε δέκα ημέρες, αυτό είναι σαφές. Η αντιμετώπιση του χρειάζεται οικονομική υποστήριξη. Συνεπώς, τεχνικές ανάγκες που είχαν προβλεφτεί για το 2020 μπορούν να περιμένουν.